• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart Plus scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P Smart Plus scherm reparatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het vervangen van de batterij voor je P Smart Plus telefoon. Wij kunnen iedere telefoon al binnen 20 minuten repareren, neem daarom gerust plaats in één van onze wachtruimtes in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout. Ben je niet in de mogelijkheid om bij ons langs te komen dan kun je ook eenvoudig je telefoon naar ons opsturen. In 95% van de gevallen krijg je de telefoon binnen 48 uur weer gerepareerd teruggestuurd. Zijn wij om een of andere reden niet in staat om jouw telefoonreparatie uit te voeren? Dan krijg je van ons uiteraard al je geld terug. Bij GSM Reparatie Centrum profiteer je dan ook van een no cure, no pay garantie.

Huawei P Smart Plus scherm reparatie kosten & batterij vervangen kosten

Bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor een voordelige scherm reparatie en voor het vervangen van de batterij van je Huawei P Smart Plus telefoon. Voor het vervangen van de batterij rekenen wij een bedrag van € 39,- en de Huawei P Smart Plus scherm reparatie kosten bedragen in totaal € 79,-. Alle prijzen die op onze website vermeld staan zijn inclusief BTW en montagekosten. Zo weet je vooraf dus precies hoeveel je kwijt bent aan de reparatie van jouw Huawei telefoon. Op alle scherm reparaties geldt bij ons een garantietermijn van 12 maanden. De garantietermijn voor het vervangen van de batterij is 3 maanden. Profiteer nu van de voordelen van GSM Reparatie Centrum en neem contact met ons op

In contact komen met GSM Reparatie Centrum

Meer weten over de Huawei Smart Plus scherm reparatie kosten of ben je benieuwd of wij wat kunnen betekenen voor jou defecte smartphone? Dan kan je het beste contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Laat jouw Huawei P Smart Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!