• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart Plus 2019 scherm reparatie

Al jarenlang is GSM Reparatie Centrum dé specialist op het gebied van Huawei P Smart Plus 2019 scherm reparatie én meer. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het repareren van allerlei defecte smartphones. Omdat wij geloven in wat we kunnen bieden wij onze klanten altijd een ‘no cure, no pay’ garantie aan. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen wanneer het ons niet lukt om jouw beschadigde telefoon te repareren. Wacht daarom niet langer met het repareren van jouw kapotte smartphone en kom vandaag nog bij ons langs in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan kan je ook eenvoudig je defecte telefoon naar ons opsturen. Zodra wij de telefoon binnenkrijgen gaan wij er mee aan de slag en zorgen we er voor dat je deze uiterlijk binnen 48 uur gerepareerd thuis ontvangt.

Laat jouw Huawei P Smart Plus 2019 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum

Wanneer je kiest voor GSM Reparatie Centrum kies je voor een vakkundige en professionele partner op het gebied van telefoonreparaties. Ons personeel heeft inmiddels al voor de meest onmogelijke reparatieklussen gestaan en zij weten deze klussen vaak tot een goed einde te brengen. Is er op een bepaald moment schade ontstaan aan jouw Huawei P Smart Plus 2019? Breng jouw defecte telefoon dus zonder zorgen naar GSM Reparatie Centrum en geniet na 20 minuten weer van een telefoon die naar behoren werkt.

Meer weten over GSM Reparatie Centrum?

Wij begrijpen het natuurlijk als je meer wilt weten over onze diensten en/of de mogelijkheden. Daarom staat onze klantenservice altijd klaar om je te helpen met je vragen. Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail of telefoon. Bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, de specialist op het gebied van Huawei P Smart Plus 2019 scherm reparatie én meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!