• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart 20 scherm reparatie

Als je al even loopt met een kapot scherm van de Huawei P Smart 2020, kan je een Huawei P Smart 2020 scherm reparatie laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor zij als geen ander weten hoe zij deze reparatie snel en effectief kunnen repareren. Hierdoor ziet je Huawei er niet alleen goed uit, maar werkt hij ook zoals je dat gewend bent. Kom langs bij een van onze vestigingen in Utrecht, Oosterhout of Nijmegen. Als je niet de mogelijkheid hebt om langs te komen, kan je je kapotte Huawei P Smart 2020 naar ons opsturen. Wij sturen je gerepareerde binnen 48 uur weer terug naar je.

Kies je model

Een Huawei P Smart 2020 scherm reparatie

Het 6,21 inch full HD scherm van de Huawei P Smart 2020 zorgt ervoor dat je op een prettige manier een film kan kijken. Maar door dit formaat kan je hem ook makkelijk meenemen. Deze Huawei beschikt over een Kirin 710 processor waardoor het toestel bijna niet hapert wanneer je een spelletje aan het spelen bent of van apps aan het wisselen bent. Ten slotte heeft de Huawei P Smart 2020 een 13 megapixel camera. Dit is prima om foto’s mee te maken, maar het toestel maakt geen haarscherpe foto’s zoals andere toestellen dat wel kunnen.

De specialist GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Bijna elke kapotte telefoon kan gerepareerd worden en dat doen wij ook. Dat is dan ook de reden dat wij onze klanten een no cure, no pay garantie bieden. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw telefoon te repareren, je van ons het gehele reparatiebedrag terug krijgt. Laat jouw Huawei P Smart 2020 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!