• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart 2019 scherm reparatie

Kan jij een vakkundige partner gebruiken op het gebied van Huawei P Smart 2019 scherm reparatie én meer? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen de volgende reparaties voor je uitvoeren; scherm reparatie, achterkant vervangen, oplaadpunt vervangen en de microfoon vervangen. Alle telefoonreparaties die door GSM Reparatie Centrum worden uitgevoerd zijn binnen 20 minuten klaar. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over het feit dat je je telefoon gedurende een lange tijd kwijt bent. Laat jouw Huawei P Smart 2019 scherm reparatie zonder zorgen uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

De Huawei P Smart 2019 heeft een groot scherm aan de voorkant, waardoor deze telefoon ideaal te gebruiken is voor het kijken van series, films of voor het bijhouden van je sociale media. Zo’n groot scherm is natuurlijk prachtig, alleen spreekt het voor zich dat een barst of een scheur in het scherm de gebruikerservaring zeer negatief kan beïnvloeden. In dat geval bieden de diensten van GSM Reparatie Centrum zeker uitkomst. Laat jouw Huawei P Smart 2019 scherm reparatie binnen 20 minuten bij ons repareren en geniet weer van een telefoon die naar behoren werkt én er ook zo uit ziet.

Vergeet ook je Huawei P Smart 2019 oplaadpunt vervangen niet!

Schade aan het scherm van je telefoon valt vanzelfsprekend als eerste op en dit is dan ook één van de reparaties die wij het meeste uitvoeren. Daarnaast vormt ook de batterij en het oplaadpunt van de Huawei P Smart 2019 een belangrijk onderdeel van de telefoon. De P Smart 2019 beschikt over een batterij met 3400 mAh en deze is goed geschikt om de dag mee door te komen. Helaas kan het weleens voorkomen dat het oplaadpunt van de telefoon niet goed meer werkt, bijvoorbeeld door slijtage. Is dit het bij jouw telefoon ook het geval? Dan raden wij je aan om het oplaadpunt van jouw Huawei P Smart 2019 te laten vervangen bij GSM Reparatie Centrum. Wij voeren een schermreparatie uit voor € 79,- en voor het vervangen van het oplaadpunt ben je bij ons € 49,- kwijt.

De mogelijkheden bij GSM Reparatie Centrum

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan je voor verschillende reparaties terecht bij GSM Reparatie Centrum. Ben je benieuwd of wij naast deze reparaties ook andere reparaties voor je kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P Smart 2019 scherm reparatie en natuurlijk nog veel meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug