• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart 2019 scherm reparatie

Kan jij een vakkundige partner gebruiken op het gebied van Huawei P Smart 2019 scherm reparatie én meer? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen de volgende reparaties voor je uitvoeren; scherm reparatie, achterkant vervangen, oplaadpunt vervangen en de microfoon vervangen. Alle telefoonreparaties die door GSM Reparatie Centrum worden uitgevoerd zijn binnen 20 minuten klaar. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over het feit dat je je telefoon gedurende een lange tijd kwijt bent. Laat jouw Huawei P Smart 2019 scherm reparatie zonder zorgen uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

De Huawei P Smart 2019 heeft een groot scherm aan de voorkant, waardoor deze telefoon ideaal te gebruiken is voor het kijken van series, films of voor het bijhouden van je sociale media. Zo’n groot scherm is natuurlijk prachtig, alleen spreekt het voor zich dat een barst of een scheur in het scherm de gebruikerservaring zeer negatief kan beïnvloeden. In dat geval bieden de diensten van GSM Reparatie Centrum zeker uitkomst. Laat jouw Huawei P Smart 2019 scherm reparatie binnen 20 minuten bij ons repareren en geniet weer van een telefoon die naar behoren werkt én er ook zo uit ziet.

Vergeet ook je Huawei P Smart 2019 oplaadpunt vervangen niet!

Schade aan het scherm van je telefoon valt vanzelfsprekend als eerste op en dit is dan ook één van de reparaties die wij het meeste uitvoeren. Daarnaast vormt ook de batterij en het oplaadpunt van de Huawei P Smart 2019 een belangrijk onderdeel van de telefoon. De P Smart 2019 beschikt over een batterij met 3400 mAh en deze is goed geschikt om de dag mee door te komen. Helaas kan het weleens voorkomen dat het oplaadpunt van de telefoon niet goed meer werkt, bijvoorbeeld door slijtage. Is dit het bij jouw telefoon ook het geval? Dan raden wij je aan om het oplaadpunt van jouw Huawei P Smart 2019 te laten vervangen bij GSM Reparatie Centrum. Wij voeren een schermreparatie uit voor € 79,- en voor het vervangen van het oplaadpunt ben je bij ons € 49,- kwijt.

De mogelijkheden bij GSM Reparatie Centrum

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan je voor verschillende reparaties terecht bij GSM Reparatie Centrum. Ben je benieuwd of wij naast deze reparaties ook andere reparaties voor je kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P Smart 2019 scherm reparatie en natuurlijk nog veel meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!