• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Nexus 6P scherm reparatie en batterij vervangen

Wanneer je volop wil kunnen genieten van alle gemakken die je telefoon te bieden heeft, is het laten uitvoeren van een Huawei Nexus 6P scherm reparatie bij schade altijd de beste keuze. Zodra er sprake is van schade aan het scherm van je Huawei Nexus 6P kan dit het gebruikscomfort beïnvloeden. Daarnaast is het risico aanwezig dat de schade nog groter wordt door kleine stoten of druk. Dit met alle gevolgen van dien. Is er ook schade aan het beeldscherm van je Huawei Nexus 6P opgetreden en wil je die schade niet alleen op een efficiënte, maar bovendien ook op een betaalbare manier laten herstellen? Dan ben je daarvoorhier bij het GSM Reparatie Centrum zonder meer aan het juiste adres!

Kies je model

Een Huawei Nexus 6P scherm reparatie

Nog steeds is een van de meest voorkomende redenen om een Huawei Nexus 6P scherm reparatie uit te stellen, is omdat vele mensen er bang zijn om hun telefoon dagenlang of zelfs wekenlang kwijt te zijn. Bij GSM Reparatie Centrum begrijpen wij heel goed dat het lastig is om een lange tijd zonder telefoon door te moeten brengen. Daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie ongeveer 20 minuten duurt. De reparatie kan bovendien plaatsvinden wanneer jij dat wenst waardoor de overlast zo beperkt mogelijk kan worden gehouden.

Wanneer moet je, je Huawei Nexus 6P batterij vervangen?

De Huawei Nexus 6P heeft een 3450 mAh lithium-polymeer batterij. Deze batterijen staan er om bekend een zeer goede batterijprestatie te realiseren. Dit betekent echter niet dat gedurende de tijd de batterijduur af kan en zal nemen. Omwille van deze reden wordt tijdig je Huawei Nexus 6P batterij vervangen sterk aangeraden. Verschillende situaties kunnen duidelijk maken dat het de hoogste tijd is om je batterij te laten vervangen, namelijk:

  • Wanneer je de dag niet meer door komt met een enkele batterijlading;
  • Wanneer je toestel uitvalt nog voordat de batterij volledig leeg is;

Ook voor je Huawei Nexus 6P batterij vervangen ben je bij het GSM Reparatie Centrum uiteraard aan het juiste adres. Op deze manier zorgen we er voor dat je terug onbezorgd en ten volle kan genieten van alle functies die jouw Huawei Nexus 6P voor jou in petto heeft.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!