• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 9 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is dé specialist waar jij naar op zoek bent als jij wel een Huawei Mate 9 scherm reparatie kan gebruiken. In totaal hebben wij drie vestigingen in Nederland, namelijk; Oosterhout, Nijmegen en Utrecht. Kom gerust een langs bij een van deze vestigingen of stuur je telefoon eenvoudig naar ons op. Telefoons die naar ons worden opgestuurd sturen wij over het algemeen binnen 48 uur terug op. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist op het gebied van snelle, vakkundige én voordelige telefoonreparaties.

Een Huawei Mate 9 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar lang de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Inmiddels hebben wij vrijwel elke situatie al wel voorbij zien komen en het merendeel van de reparaties weten wij tot een goed einde te brengen. Dit is dan ook dat wij een no cure, no pay garantie bieden op jouw Huawei Mate 9 scherm reparatie. Lukt het ons niet om jouw scherm te repareren? Dan krijg je van ons het volledige reparatiebedrag terug. Wel zo eerlijk vinden we zelf. Wij voeren deze schermreparatie voor je uit voor een bedrag van € 129,-.

De Huawei Mate 9 batterij vervangen

Ook de Huawei Mate 9 beschikt over een batterij met een vermogen 4.000mAh. Door het vermogen van de batterij is de Mate 9 in staat om zeer lang mee te gaan zonder op te laden. Uit verschillende tests is zelfs gebleken dat de Huawei Mate 9 tot wel twee dagen mee kan gaan. Helaas kan het voorkomen dat ook deze batterij op een gegeven moment vermogen gaat verliezen. In dat geval raadt GSM Reparatie Centrum aan om een Huawei Mate 9 batterij vervangen reparatie uit te laten voeren. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 39,-.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over de Huawei Mate 9 batterij vervangen of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Laat jouw Huawei Mate 9 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!