• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 9 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is dé specialist waar jij naar op zoek bent als jij wel een Huawei Mate 9 scherm reparatie kan gebruiken. In totaal hebben wij drie vestigingen in Nederland, namelijk; Oosterhout, Nijmegen en Utrecht. Kom gerust een langs bij een van deze vestigingen of stuur je telefoon eenvoudig naar ons op. Telefoons die naar ons worden opgestuurd sturen wij over het algemeen binnen 48 uur terug op. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist op het gebied van snelle, vakkundige én voordelige telefoonreparaties.

Een Huawei Mate 9 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar lang de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Inmiddels hebben wij vrijwel elke situatie al wel voorbij zien komen en het merendeel van de reparaties weten wij tot een goed einde te brengen. Dit is dan ook dat wij een no cure, no pay garantie bieden op jouw Huawei Mate 9 scherm reparatie. Lukt het ons niet om jouw scherm te repareren? Dan krijg je van ons het volledige reparatiebedrag terug. Wel zo eerlijk vinden we zelf. Wij voeren deze schermreparatie voor je uit voor een bedrag van € 129,-.

De Huawei Mate 9 batterij vervangen

Ook de Huawei Mate 9 beschikt over een batterij met een vermogen 4.000mAh. Door het vermogen van de batterij is de Mate 9 in staat om zeer lang mee te gaan zonder op te laden. Uit verschillende tests is zelfs gebleken dat de Huawei Mate 9 tot wel twee dagen mee kan gaan. Helaas kan het voorkomen dat ook deze batterij op een gegeven moment vermogen gaat verliezen. In dat geval raadt GSM Reparatie Centrum aan om een Huawei Mate 9 batterij vervangen reparatie uit te laten voeren. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 39,-.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over de Huawei Mate 9 batterij vervangen of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Laat jouw Huawei Mate 9 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug