• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 8 scherm reparatie en batterij vervangen

Ben jij bang dat je Huawei Mate 8 scherm reparatie gepaard gaat met hoge kosten? Dan kunnen we je verzekeren dat dit bij GSM Reparatie Centrum niet het geval is. Doordat wij al jarenlang de Nederlandse specialist zijn op het gebied van telefoonreparaties kunnen wij een gunstige én snelle scherm reparatie garanderen. Wacht daarom niet langer met de reparatie van jouw Huawei telefoon en maak vandaag nog een afspraak. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen bij onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht.

Een Huawei Mate 8 scherm reparatie

De Huawei Mate 8 scherm beschikt over een scherm van in totaal 157,1 x 80,6 x 7,9 millimeter. De Huawei Mate 8 is, met uitzondering van het scherm, compleet gemaakt van aluminium. Het scherm is echter van glas gemaakt. Dit maakt het glas extra vatbaar voor schade. Ben jij één van de ongelukkige personen met een scheur of barst in het scherm van je Mate 8 telefoon? Dan staat GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Wij voeren een Huawei Mate 8 scherm reparatie al uit voor het bedrag van € 119,-. Binnen 20 minuten is de reparatie klaar en loop jij weer naar buiten met een telefoon die zo goed als nieuw eruit ziet én ook zo werkt.

De Huawei Mate 8 batterij vervangen

De batterij van de Huawei Mate 8 heeft een totaal vermogen van 4000mAh. Dit betekent dat deze telefoon zeer goed in staat is om een lange tijd mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Helaas krijgen vrijwel alle batterijen op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. In dat geval kan je terecht bij GSM Reparatie Centrum voor de Huawei Mate 8 batterij vervangen reparatie. Wij voeren deze reparatie uit voor € 39,-. Na 20 minuten kan je je telefoon met een gloednieuwe batterij weer ophalen.

Wil je meer weten over GSM Reparatie Centrum

Wil je meer informatie opvragen over de Huawei Mate 8 batterij vervangen reparatie of heb je behoefte aan overige informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] De specialisten van GSM Reparatie Centrum voeren jouw Huawei Mate 8 scherm reparatie vol genoegen uit!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!