• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 8 scherm reparatie en batterij vervangen

Ben jij bang dat je Huawei Mate 8 scherm reparatie gepaard gaat met hoge kosten? Dan kunnen we je verzekeren dat dit bij GSM Reparatie Centrum niet het geval is. Doordat wij al jarenlang de Nederlandse specialist zijn op het gebied van telefoonreparaties kunnen wij een gunstige én snelle scherm reparatie garanderen. Wacht daarom niet langer met de reparatie van jouw Huawei telefoon en maak vandaag nog een afspraak. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen bij onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht.

Een Huawei Mate 8 scherm reparatie

De Huawei Mate 8 scherm beschikt over een scherm van in totaal 157,1 x 80,6 x 7,9 millimeter. De Huawei Mate 8 is, met uitzondering van het scherm, compleet gemaakt van aluminium. Het scherm is echter van glas gemaakt. Dit maakt het glas extra vatbaar voor schade. Ben jij één van de ongelukkige personen met een scheur of barst in het scherm van je Mate 8 telefoon? Dan staat GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Wij voeren een Huawei Mate 8 scherm reparatie al uit voor het bedrag van € 119,-. Binnen 20 minuten is de reparatie klaar en loop jij weer naar buiten met een telefoon die zo goed als nieuw eruit ziet én ook zo werkt.

De Huawei Mate 8 batterij vervangen

De batterij van de Huawei Mate 8 heeft een totaal vermogen van 4000mAh. Dit betekent dat deze telefoon zeer goed in staat is om een lange tijd mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Helaas krijgen vrijwel alle batterijen op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. In dat geval kan je terecht bij GSM Reparatie Centrum voor de Huawei Mate 8 batterij vervangen reparatie. Wij voeren deze reparatie uit voor € 39,-. Na 20 minuten kan je je telefoon met een gloednieuwe batterij weer ophalen.

Wil je meer weten over GSM Reparatie Centrum

Wil je meer informatie opvragen over de Huawei Mate 8 batterij vervangen reparatie of heb je behoefte aan overige informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] De specialisten van GSM Reparatie Centrum voeren jouw Huawei Mate 8 scherm reparatie vol genoegen uit!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug