• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 7 scherm reparatie en batterij vervangen

Het laten uitvoeren van een Huawei Mate 7 scherm reparatie zorgt ervoor dat jij weer ten volste kan genieten van al het mooist dat jouw Huawei smartphone te bieden heeft. GSM Reparatie Centrum merkt echter dat veel Nederlanders er voor kiezen om telefoonreparaties uit te stellen. Dit kan er voor zorgen dat de schade aan telefoon erger wordt met als gevolg een mogelijk onbruikbare telefoon. Vaak worden de reparaties uitgesteld omdat men vreest de telefoon een lange tijd kwijt te zijn. Deze vrees is nergens voor nodig want bij GSM Reparatie Centrum voeren wij een scherm reparatie namelijk al uit binnen 20 minuten. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op.

Een Huawei Mate 7 scherm reparatie

Wanneer jij jouw beschadigde Huawai Mate 7 bij ons binnenbrengt wordt er als eerst naar gekeken door één van onze experts. Na een grondige inspectie gaan zij aan het de slag met de reparatie van het 6 inch scherm. Deze reparatie zal niet langer dan 20 minuten in beslag nemen, waardoor je nooit lang op je telefoon hoeft te wachten. Neem tijdens de reparatie plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na de reparatie weer op. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om jouw Huawei Mate 7 naar ons op te sturen. Wij voeren een Huawei Mate 7 scherm reparatie uit voor een bedrag van € 109,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW.

Huawei Mate 7 batterij vervangen

Merk jij dat jouw telefoon minder lang meegaat of plotseling uitvalt? Dan kan dat erop duiden dat de batterij van de Huawei Mate 7 versleten is. In dat geval raden wij je aan om de Huawei Mate 7 batterij vervangen reparatie uit te voeren. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 59,-. Kom langs of neem contact met ons op

Informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Wil je meer weten over de diensten van GSM Reparatie Centrum, zoals bijvoorbeeld de Huawei Mate 7 batterij vervangen? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 7 scherm reparatie altijd door de vakmensen van GSM Reparatie Centrum uitvoeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug