• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 7 scherm reparatie en batterij vervangen

Het laten uitvoeren van een Huawei Mate 7 scherm reparatie zorgt ervoor dat jij weer ten volste kan genieten van al het mooist dat jouw Huawei smartphone te bieden heeft. GSM Reparatie Centrum merkt echter dat veel Nederlanders er voor kiezen om telefoonreparaties uit te stellen. Dit kan er voor zorgen dat de schade aan telefoon erger wordt met als gevolg een mogelijk onbruikbare telefoon. Vaak worden de reparaties uitgesteld omdat men vreest de telefoon een lange tijd kwijt te zijn. Deze vrees is nergens voor nodig want bij GSM Reparatie Centrum voeren wij een scherm reparatie namelijk al uit binnen 20 minuten. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op.

Een Huawei Mate 7 scherm reparatie

Wanneer jij jouw beschadigde Huawai Mate 7 bij ons binnenbrengt wordt er als eerst naar gekeken door één van onze experts. Na een grondige inspectie gaan zij aan het de slag met de reparatie van het 6 inch scherm. Deze reparatie zal niet langer dan 20 minuten in beslag nemen, waardoor je nooit lang op je telefoon hoeft te wachten. Neem tijdens de reparatie plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na de reparatie weer op. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om jouw Huawei Mate 7 naar ons op te sturen. Wij voeren een Huawei Mate 7 scherm reparatie uit voor een bedrag van € 109,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW.

Huawei Mate 7 batterij vervangen

Merk jij dat jouw telefoon minder lang meegaat of plotseling uitvalt? Dan kan dat erop duiden dat de batterij van de Huawei Mate 7 versleten is. In dat geval raden wij je aan om de Huawei Mate 7 batterij vervangen reparatie uit te voeren. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 59,-. Kom langs of neem contact met ons op

Informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Wil je meer weten over de diensten van GSM Reparatie Centrum, zoals bijvoorbeeld de Huawei Mate 7 batterij vervangen? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 7 scherm reparatie altijd door de vakmensen van GSM Reparatie Centrum uitvoeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!