• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 20 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van telefoonreparaties, waaronder een Huawei Mate 20 scherm reparatie en een Huawei Mate 20 batterij vervangen. Kan jij wel een specialist gebruiken omdat je al een tijdje rondloopt met een barst in het scherm of een telefoon die constant uitvalt? Dan staan de specialisten GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Dag in dag uit zijn onze specialisten bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties. Hierdoor kunnen wij je verzekeren dat wij ook jouw Huawei Mate 20 reparatie tot een goed einde weten te brengen. Lukt dit ons niet? Dan krijg je van ons uiteraard je geld terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie.

Een Huawei Mate 20 scherm reparatie

Heb jij je Huawei Mate 20 op een onoplettend moment uit je handen laten glippen waarna deze op de grond terecht kwam? Dan is er een grote kans dat er een barst zit in het groten glazen scherm. Een barst of scheur in dit scherm kan de gebruikerservaring zeer negatief beïnvloeden óf het scherm zelfs onbruikbaar maken. Wanneer dit bij jou ook het geval is, kan je in ieder geval rekenen op de diensten van GSM Reparatie Centrum. Onze specialisten kunnen een Huawei Mate 20 scherm reparatie al uitvoeren binnen 20 minuten en voor een bedrag van € 199,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Huawei Mate 20 batterij vervangen

De Huawei Mate 20 beschikt over een batterij met een vermogen van wel 4000mAh! Hierdoor heeft deze telefoon op het moment de beste accuduur van alle Android telefoons. De Huawei Mate 20 kan dan ook met gemak twee dagen mee zonder op te laden. Toch kan het voorkomen dat de 4000mAh batterij op een gegeven moment vermogen gaat verliezen. Merk je dat je de telefoon vaker moet opladen of dat hij plotseling uitvalt? Dan biedt een Huawei Mate 20 batterij vervangen bij GSM Reparatie Centrum zeker uitkomst.

Kom langs of neem contact met ons op

Wil je meer weten over GSM Reparatie Centrum? Dan kan je langskomen bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of via e-mail contact op te nemen. Bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 20 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!