• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

Kan jij wel een specialist gebruiken op het gebied van Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum zeker aan het juiste adres. Al meer dan 8 jaar lang zijn wij dé Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties. Je kunt langskomen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Daarnaast is het ook mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen. Opgestuurde telefoons sturen wij over het algemeen binnen 48 uur terug op.

Een Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie

Loop jij al wekenlang met een barst of een scheur in het scherm van jouw Huawei Mate 20 Pro? Dan wordt het eens tijd dat je langskomt bij GSM Reparatie Centrum voor een Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie. De specialisten kunnen deze reparatie al binnen 20 minuten uitvoeren, waardoor je nooit lang op je telefoon hoeft te wachten. Wij voeren deze reparatie voor je uit voor een bedrag van in totaal € 329,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW. Lukt het ons om één of andere reden niet om jouw defecte Mate 20 Pro te repareren? Dan krijg je van ons al je geld terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie.

Huawei Mate 20 Pro batterij vervangen

De Huawei Mate 20 Pro beschikt over een batterij met een vermogen van 4200mAh. Uit de praktijk is gebleken dat deze batterij met gemak het einde van de dag haalt. Gebruik je de telefoon nauwelijks? Dan zal je merken dat deze batterij meerdere dagen kan meegaan. Toch kan het voorkomen dat de batterij op een gegeven moment vermogen begint te verliezen. Merk je dat je telefoon plotseling uitvalt of ineens een stuk langer meegaat? Dan wordt het tijd om de Huawei Mate 20 Pro batterij te vervangen. In dat geval kan je natuurlijk altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!