• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

Kan jij wel een specialist gebruiken op het gebied van Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum zeker aan het juiste adres. Al meer dan 8 jaar lang zijn wij dé Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties. Je kunt langskomen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Daarnaast is het ook mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen. Opgestuurde telefoons sturen wij over het algemeen binnen 48 uur terug op.

Een Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie

Loop jij al wekenlang met een barst of een scheur in het scherm van jouw Huawei Mate 20 Pro? Dan wordt het eens tijd dat je langskomt bij GSM Reparatie Centrum voor een Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie. De specialisten kunnen deze reparatie al binnen 20 minuten uitvoeren, waardoor je nooit lang op je telefoon hoeft te wachten. Wij voeren deze reparatie voor je uit voor een bedrag van in totaal € 329,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW. Lukt het ons om één of andere reden niet om jouw defecte Mate 20 Pro te repareren? Dan krijg je van ons al je geld terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie.

Huawei Mate 20 Pro batterij vervangen

De Huawei Mate 20 Pro beschikt over een batterij met een vermogen van 4200mAh. Uit de praktijk is gebleken dat deze batterij met gemak het einde van de dag haalt. Gebruik je de telefoon nauwelijks? Dan zal je merken dat deze batterij meerdere dagen kan meegaan. Toch kan het voorkomen dat de batterij op een gegeven moment vermogen begint te verliezen. Merk je dat je telefoon plotseling uitvalt of ineens een stuk langer meegaat? Dan wordt het tijd om de Huawei Mate 20 Pro batterij te vervangen. In dat geval kan je natuurlijk altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug