• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 20 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Veel mensen wachten met het laten uitvoeren van een Huawei Mate 20 Lite scherm reparatie. Dit omdat ze vrezen dat het laten vervangen of herstellen van hun beeldscherm steeds gepaard gaat met (erg) hoge kosten. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Bovendien is het ook niet verstandig om het herstellen van je Huawei Mate 20 Lite scherm uit te stellen. Doe je dat wel? Dan kan dat namelijk niet alleen ten koste gaan van het gebruiksgemak, daarnaast loop je ook kans dat je toestel eenvoudig(er) extra schade oploopt. Er tijdig voor kiezen om je scherm van jouw Huawei Mate 20 te laten herstellen is dan ook zeker geen overbodige luxe!

Waarom een Huawei Mate 20 Lite scherm reparatie laten uitvoeren?

De Huawei Mate 20 Lite beschikt over een prachtig 6,3 inch beeldscherm dat het mogelijk maakt om in Full HD niet alleen je favoriete series, maar ook filmpjes te bekijken. Het scherm waar deze smartphone over beschikt is zo goed als randloos. Ze beschikt dan ook uitsluitend over een kleine inkeping welke zich aan de bovenkant van het toestel bevindt. Niet alleen de sublieme kwaliteit waar het scherm van de Huawei Mate 20 Lite over beschikt, maar ook diens grootte zorgt ervoor dat gebruikers ze voor de meest uiteenlopende toepassingen kunnen gebruiken.

Is er op een bepaald ogenblik schade ontstaan aan het beeldscherm? Dit bijvoorbeeld door te stoten of doordat het toestel is gevallen? Dan is het altijd interessant om zo snel mogelijk een Huawei Mate 20 Lite scherm reparatie te laten uitvoeren. Dit althans wanneer je echt ten volle van je Huawei toestel wil kunnen (blijven) genieten.

Vergeet ook je Huawei Mate 20 Lite batterij vervangen niet!

Hoe belangrijk het ook mag zijn om bij schade een Huawei Mate 20 Lite scherm reparatie uit te laten voeren, dit is niet alles. Het spreekt namelijk voor zich dat niet alleen het beeldscherm een belangrijk onderdeel vormt van jouw Huawei Mate 20 Lite. Dit geldt namelijk eveneens voor de batterij welke in het toestel is terug te vinden. De Huawei Mate 20 Lite beschikt over een grote 3750 mAh batterij welke in principe perfect in staat moet zijn om een volledige dag mee te blijven gaan zonder tussentijds laden. Dit gezegd zijnde is het algemeen bekend dat de capaciteit van een dergelijke batterij na verloop van tijd afneemt. Het is dan ook best mogelijk dat je op een bepaald ogenblik over moet gaan tot je Huawei Mate 20 Lite batterij vervangen.

Ondanks het feit dat de 3750 mAh lithium-ion batterij van deze smartphone er om bekend staat over een zeer goede batterijprestatie te beschikken kan je na verloop van tijd problemen opmerken. Moet je bijvoorbeeld vaststellen dat je smartphone niet langer op één enkele laadbeurt de dag door komt? Of valt je toestel uit terwijl de batterij nog niet helemaal leeg is? In beide gevallen kan je Huawei Mate 20 Lite batterij vervangen een zeer goed idee zijn.

Kom snel langs bij het GSM Reparatie Centrum!

Of je nu geconfronteerd bent met schade aan het scherm van je Huawei Mate 20 Lite of je batterij aan vervanging toe is, in beide gevallen kan je daarvoor terecht bij het GSM Reparatie Centrum. Wij bieden onze klanten in de praktijk dan ook heel wat interessante voordelen aan. Zo kan je bijvoorbeeld perfect wachten op de herstelling van jouw systeem. Een reparatie neemt gemiddeld zo’n 20 minuten in beslag. De reparatie kan bovendien gebeuren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Wat het uitvoeren van de door jou vereiste herstelling door het GSM Reparatie Centrum zomaar nog interessanter maakt? Dat je ook nog eens steeds kan genieten van een garantie van 12 maanden! Wacht dus niet langer en laat nu meteen jouw vereiste Huawei Mate 20 Lite scherm reparatie uitvoeren door het GSM Reparatie Centrum!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug