• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 10 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is de specialist waar jij naar op zoek bent als het gaat om Huawei Mate 10 scherm reparatie en het vervangen van de batterij. Al meer dan 8 jaar lang zijn onze medewerkers dag in dag uit bezig met uitvoeren van reparaties voor allerlei soorten smartphones. Hierdoor kunnen wij inmiddels wij stellen dat wij een echte specialist zijn geworden in ons vakgebied. Bij ons kan je er dan ook van uitgaan dat wij jouw scherm reparatie tot een goed einde weten te brengen. Op onze al onze reparaties bieden wij een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren, je van ons het gehele reparatiebedrag terugkrijgt.

Een Huawei Mate 10 scherm reparatie

Ben jij de ongelukkige persoon die al een tijdje rondloopt met een barst in het scherm van je Huawei telefoon? Dan hebben we goed nieuw voor je! GSM Reparatie Centrum is namelijk in staat om jouw Huawei Mate 10 scherm reparatie snel én voordelig uit te voeren. Zo hoef je bij ons maar 20 minuten te wachten, voordat je je gerepareerde Huawei telefoon terugkrijgt. Wij voeren deze reparatie al uit voor een bedrag vanaf € 119,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW.

De Huawei Mate 10 batterij vervangen

De Huawei Mate 10 beschikt over een batterij met een totaal vermogen van 4000mAh. Deze batterijen zijn op het moment één van de meest vermogende batterijen. Deze Huawei Mate 10 is dan ook in staat om tot zelfs twee dagen zonder op te laden mee te gaan. Helaas kan het op een gegeven moment voorkomen dat deze batterij vermogen gaat verliezen. In dat geval biedt een Huawei Mate 10 batterij vervangen door GSM Reparatie Centrum uitkomst. Kom langs of maak een afspraak via onze website.

Informatie opvragen?

Heb je behoefte aan extra informatie over de Huawei Mate 10 batterij vervangen of ben je gewoonweg benieuwd wat wij voor jouw defecte telefoon kunnen betekenen? Dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 10 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug