• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 10 scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is de specialist waar jij naar op zoek bent als het gaat om Huawei Mate 10 scherm reparatie en het vervangen van de batterij. Al meer dan 8 jaar lang zijn onze medewerkers dag in dag uit bezig met uitvoeren van reparaties voor allerlei soorten smartphones. Hierdoor kunnen wij inmiddels wij stellen dat wij een echte specialist zijn geworden in ons vakgebied. Bij ons kan je er dan ook van uitgaan dat wij jouw scherm reparatie tot een goed einde weten te brengen. Op onze al onze reparaties bieden wij een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren, je van ons het gehele reparatiebedrag terugkrijgt.

Een Huawei Mate 10 scherm reparatie

Ben jij de ongelukkige persoon die al een tijdje rondloopt met een barst in het scherm van je Huawei telefoon? Dan hebben we goed nieuw voor je! GSM Reparatie Centrum is namelijk in staat om jouw Huawei Mate 10 scherm reparatie snel én voordelig uit te voeren. Zo hoef je bij ons maar 20 minuten te wachten, voordat je je gerepareerde Huawei telefoon terugkrijgt. Wij voeren deze reparatie al uit voor een bedrag vanaf € 119,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW.

De Huawei Mate 10 batterij vervangen

De Huawei Mate 10 beschikt over een batterij met een totaal vermogen van 4000mAh. Deze batterijen zijn op het moment één van de meest vermogende batterijen. Deze Huawei Mate 10 is dan ook in staat om tot zelfs twee dagen zonder op te laden mee te gaan. Helaas kan het op een gegeven moment voorkomen dat deze batterij vermogen gaat verliezen. In dat geval biedt een Huawei Mate 10 batterij vervangen door GSM Reparatie Centrum uitkomst. Kom langs of maak een afspraak via onze website.

Informatie opvragen?

Heb je behoefte aan extra informatie over de Huawei Mate 10 batterij vervangen of ben je gewoonweg benieuwd wat wij voor jouw defecte telefoon kunnen betekenen? Dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 10 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!