• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

Kom langs bij GSM Reparatie Centrum of maak online een afspraak voor een Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie of voor het vervangen van de batterij. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, Oosterhout en Utrecht. Loop jij al lange tijd rond met een barst of scheur in het scherm van je Mate 10 Pro? Dan kunnen de specialisten van GSM Reparatie Centrum snel én voordelig een reparatie voor je uitvoeren. Lukt het ons niet om jouw defecte Huawei Mate 10 te repareren? Dan krijg je van ons het volledige reparatiebedrag terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie.

Een Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie

Voor het uitvoeren van een scherm reparatie voor de Huawei Mate 10 Pro ben je bij GSM Reparatie Centrum zeker aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen deze reparatie al binnen 20 minuten voor je uitvoeren, waardoor je nooit hoeft te vrezen dat je je toestel lang kwijt bent. Wij voeren een Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie uit voor het bedrag van € 329,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Huawei Mate 10 Pro batterij vervangen

De Huawei Mate 10 Pro beschikt over een batterij met een vermogen van in totaal 4000mAh. Batterijen met dit vermogen zijn op dit moment één van de meest vermogende batterijen. Hierdoor is de Huawei Mate 10 Pro in staat om zelfs tot twee dagen zonder opladen mee te gaan. Toch kan de batterij op een gegeven moment te maken krijgen met een verlies aan vermogen. Wanneer dit het geval is biedt de Huawei Mate 10 Pro batterij vervangen door GSM Reparatie Centrum uitkomst. Kom langs of maak een afspraak.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe wij de Huawei Mate 10 Pro batterij vervangen of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!