• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

Kom langs bij GSM Reparatie Centrum of maak online een afspraak voor een Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie of voor het vervangen van de batterij. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, Oosterhout en Utrecht. Loop jij al lange tijd rond met een barst of scheur in het scherm van je Mate 10 Pro? Dan kunnen de specialisten van GSM Reparatie Centrum snel én voordelig een reparatie voor je uitvoeren. Lukt het ons niet om jouw defecte Huawei Mate 10 te repareren? Dan krijg je van ons het volledige reparatiebedrag terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie.

Een Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie

Voor het uitvoeren van een scherm reparatie voor de Huawei Mate 10 Pro ben je bij GSM Reparatie Centrum zeker aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen deze reparatie al binnen 20 minuten voor je uitvoeren, waardoor je nooit hoeft te vrezen dat je je toestel lang kwijt bent. Wij voeren een Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie uit voor het bedrag van € 329,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Huawei Mate 10 Pro batterij vervangen

De Huawei Mate 10 Pro beschikt over een batterij met een vermogen van in totaal 4000mAh. Batterijen met dit vermogen zijn op dit moment één van de meest vermogende batterijen. Hierdoor is de Huawei Mate 10 Pro in staat om zelfs tot twee dagen zonder opladen mee te gaan. Toch kan de batterij op een gegeven moment te maken krijgen met een verlies aan vermogen. Wanneer dit het geval is biedt de Huawei Mate 10 Pro batterij vervangen door GSM Reparatie Centrum uitkomst. Kom langs of maak een afspraak.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe wij de Huawei Mate 10 Pro batterij vervangen of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Mate 10 Pro scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug