• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Vrees je dat een Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie laten uitvoeren altijd gepaard gaat met hoge kosten? Die vrees is nergens voor nodig, in tegendeel! Bij het GSM Reparatie Centrum zorgen we er namelijk voor dat de schade aan het beeldscherm van je Huawei Mate 10 Lite steeds op een voordelige manier kan worden opgelost. Bovendien gebeurt dit ook nog eens zonder dat je, je favoriete smartphone langdurig hoeft te missen. In principe neemt de reparatie ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Na afloop van de herstelling krijg je meteen de beschikking terug over je Huawei Mate 10 Lite waardoor de overlast zo beperkt mogelijk kan worden gehouden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er is absoluut geen enkele reden meer om het laten herstellen van je kapotte scherm nog langer uit te stellen!

Een zorgeloze Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie

De Huawei Mate 10 Lite beschikt over een nagenoeg randloos 5,9 inch Full HD scherm. Dit was een absolute primeur voor de Huawei Mate 10 Lite. De grote omvang van het beeldscherm zorgt er voor dat het nu nog meer dan vroeger uitnodigender wordt om zowel films als series op het beeldscherm te bekijken. Daar komt echter al snel verandering in op het ogenblik dat er sprake is van schade. Vanaf dat moment zal het namelijk niet meer zo fijn zijn om de filmpjes te bekijken, in tegendeel. Dat is toch niet waarom je er voor hebt gekozen om een dergelijk toestel te kopen? Gelukkig is het mogelijk om bij het GSM Reparatie Centrum een efficiënte Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie uit te laten voeren tegen een scherpe prijs!

Laat de schade aan je toestel niet erger worden!

Een kleine barst in het scherm van je Huawei Mate 10 Lite lijkt op het eerste zicht misschien niet zo’n groot probleem te zijn, maar er is vaak maar weinig voor nodig om deze schade erger te maken. Het is dan ook zomaar mogelijk dat je toestel op een zeker ogenblik compleet onbruikbaar wordt. Wil je dit graag voorkomen? Ook in dat geval spreekt het voor zich dat het de moeite waard is om een spoedige Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie uit te laten voeren.

Snel jouw Huawei Mate 10 Lite batterij vervangen

Als gebruiker van de Huawei Mate 10 Lite kan je rekenen op de aanwezigheid van een zeer goede 3300 mAh lithium-polymeer batterij. Ondanks het feit dat het hier een prima batterij betreft is het zo dat het mogelijk is dat de gebruikstijd op een zeker ogenblik gaat afnemen. Dit kan als resultaat hebben dat je bijvoorbeeld niet meer voldoende hebt aan één enkele oplaadbeurt om de dag mee door te komen. Voor veel mensen is dit erg vervelend. Daarnaast kan het ook zomaar voorkomen dat je toestel uitvalt voordat de volledige resterende batterijduur is opgebruikt. Wil je dit graag voorkomen? In dat geval is tijdig je Huawei Mate 10 Lite batterij vervangen absoluut de moeite waard. Het spreekt voor zich dat je ook hiervoor zonder probleem terecht kan hier bij het GSM Reparatie Centrum!

Laat je Huawei Mate 10 Lite zonder zorgen herstellen!

Wil je jouw Huawei Mate 10 Lite batterij vervangen? Of wil je graag dat de schade aan het scherm van je toestel wordt hersteld? In beide gevallen mag het duidelijk zijn dat wij je daarbij van het GSM Reparatie Centrum als geen ander kunnen helpen. Niet alleen zorgen wij voor een snelle herstelling van de schade, daarnaast hoef je het toestel eigenlijk slechts 20 minuten te missen. Hierdoor weten we de overlast voor jou als eigenaar van het toestel te allen tijde tot een minimum te beperken. Tot slot kunnen onze klanten ook nog eens altijd rekenen op een garantietermijn van 12 maanden op de uitgevoerde reparatie. Het mag dan ook duidelijk zijn, jouw Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie uitbesteden aan het GSM

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!