• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor View 20 scherm reparatie

De Huawei Honor View 20 is een uitstekende smartphone die het beste tot zijn recht komt met een volledig werkend scherm. Loop jij al een tijd rond met een beschadigd scherm van deze telefoon? Laat dan jouw Huawei Honor View 20 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties en binnen no-time kunnen zij er voor zorgen dat jouw telefoon zo goed als nieuw werkt en er ook weer zo uit ziet. Kom langs bij een van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout of maak gemakkelijk online een afspraak via onze website. Ben je niet in mogelijkheid om bij één van onze vestigingen langs te komen? Dan kan ook je defecte Huawei Honor View 20 naar ons opsturen. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur weer terug op.

Kies je Honor View 20 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een Huawei Honor View 20 scherm reparatie

De Huawei Honor View 20 beschikt over een scherm van 6,4 inch dat 91% van de voorkant bezet. Hierdoor heb je prachtig groot scherm dat ideaal is voor het bekijken van films en series of voor het scrollen van je social media. Wanneer er een barst of een scheur in scherm ontstaat is dat dan ook een enorme doorn in het oog van veel gebruikers. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum. Voor het bedrag van € 69,- voeren wij deze scherm reparatie voor je uit.

De specialist GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Vrijwel elke defecte telefoon kunnen wij repareren en dat is dan ook de reden dat wij onze klanten een no cure, no pay garantie bieden. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw telefoon te repareren, je van ons het gehele reparatiebedrag terug krijgt. Laat jouw Huawei Honor View 20 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!