• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor View 20 scherm reparatie

De Huawei Honor View 20 is een uitstekende smartphone die het beste tot zijn recht komt met een volledig werkend scherm. Loop jij al een tijd rond met een beschadigd scherm van deze telefoon? Laat dan jouw Huawei Honor View 20 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties en binnen no-time kunnen zij er voor zorgen dat jouw telefoon zo goed als nieuw werkt en er ook weer zo uit ziet. Kom langs bij een van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout of maak gemakkelijk online een afspraak via onze website. Ben je niet in mogelijkheid om bij één van onze vestigingen langs te komen? Dan kan ook je defecte Huawei Honor View 20 naar ons opsturen. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur weer terug op.

Kies je Honor View 20 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Een Huawei Honor View 20 scherm reparatie

De Huawei Honor View 20 beschikt over een scherm van 6,4 inch dat 91% van de voorkant bezet. Hierdoor heb je prachtig groot scherm dat ideaal is voor het bekijken van films en series of voor het scrollen van je social media. Wanneer er een barst of een scheur in scherm ontstaat is dat dan ook een enorme doorn in het oog van veel gebruikers. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum. Voor het bedrag van € 69,- voeren wij deze scherm reparatie voor je uit.

De specialist GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Vrijwel elke defecte telefoon kunnen wij repareren en dat is dan ook de reden dat wij onze klanten een no cure, no pay garantie bieden. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw telefoon te repareren, je van ons het gehele reparatiebedrag terug krijgt. Laat jouw Huawei Honor View 20 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug