• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor View 10 scherm reparatie

Ben jij toe aan een Huawei View 10 scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum zeker weten aan het juiste adres. Al jarenlang zijn onze specialisten elke dag bezig met uitvoeren van allerijl verschillende reparaties voor verschillende smartphones. Wij kunnen onze klanten dan ook verzekeren dat de wij scherm reparatie van jouw Huawei Honor View 10 tot een goed einde weten te brengen. Krijgen wij dit niet voor elkaar? Dan krijg je van het gehele reparatiebedrag terug. Dit noemnen wij ook wel een no cure, no pay garantie. Kom langs bij één van onze vestigingen of stuur je defecte telefoon naar ons op. Zodra wij de telefoon binnen hebben gaan wij aan de slag met de reparatie en sturen wij deze binnen 48 uur weer terug op.

Kies je Honor View 10 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een Huawei Honor View 10 scherm reparatie

De Huawei Honor View 10 beschikt over een scherm van 5,99 inch. Het merendeel van de voorkant van de telefoon bestaat dan ook uit scherm. Hierdoor is de telefoon goed te gebruiken voor het bekijken van series en films of voor het bekijken van social media. Voorgaande geldt tot op het moment dat er een barst of een scheur in het scherm van de Huawei Honor View 10 verschijnt. Een scheur in het scherm kan de gebruikerservaring van de smartphone op een zeer negatieve wijze beïnvloeden en in sommige gevallen zelfs onbruikbaar maken. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in zulke gevallen voor je klaar met een Huawei Honor View 10 scherm reparatie. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 119,-. Kom langs in Utrecht, Groningen of Nijmegen.

Meer informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Wil je meer weten over de diensten van GSM Reparatie Centrum? Dan kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op het nummer +31 85 06 06 476 of via het e-mailadres [email protected] Zij staan elke dag klaar om jouw vragen te beantwoorden op het gebied van Huawei Honor View 10 scherm reparatie en meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!