• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor View 10 scherm reparatie

Ben jij toe aan een Huawei View 10 scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum zeker weten aan het juiste adres. Al jarenlang zijn onze specialisten elke dag bezig met uitvoeren van allerijl verschillende reparaties voor verschillende smartphones. Wij kunnen onze klanten dan ook verzekeren dat de wij scherm reparatie van jouw Huawei Honor View 10 tot een goed einde weten te brengen. Krijgen wij dit niet voor elkaar? Dan krijg je van het gehele reparatiebedrag terug. Dit noemnen wij ook wel een no cure, no pay garantie. Kom langs bij één van onze vestigingen of stuur je defecte telefoon naar ons op. Zodra wij de telefoon binnen hebben gaan wij aan de slag met de reparatie en sturen wij deze binnen 48 uur weer terug op.

Kies je Honor View 10 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Een Huawei Honor View 10 scherm reparatie

De Huawei Honor View 10 beschikt over een scherm van 5,99 inch. Het merendeel van de voorkant van de telefoon bestaat dan ook uit scherm. Hierdoor is de telefoon goed te gebruiken voor het bekijken van series en films of voor het bekijken van social media. Voorgaande geldt tot op het moment dat er een barst of een scheur in het scherm van de Huawei Honor View 10 verschijnt. Een scheur in het scherm kan de gebruikerservaring van de smartphone op een zeer negatieve wijze beïnvloeden en in sommige gevallen zelfs onbruikbaar maken. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in zulke gevallen voor je klaar met een Huawei Honor View 10 scherm reparatie. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 119,-. Kom langs in Utrecht, Groningen of Nijmegen.

Meer informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Wil je meer weten over de diensten van GSM Reparatie Centrum? Dan kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op het nummer +31 85 06 06 476 of via het e-mailadres [email protected] Zij staan elke dag klaar om jouw vragen te beantwoorden op het gebied van Huawei Honor View 10 scherm reparatie en meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug