• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 8X scherm reparatie

Een Huawei 8X scherm reparatie kan er voor zorgen dat je weer ten volle kan genieten van jouw Huawei telefoon. Helaas komt het in de praktijk vaak voor dat eigenaar van de smartphone geconfronteerd worden met schade aan het scherm. Schade aan het scherm kan ontstaan doordat je ergens tegenaan bent gelopen óf doordat de telefoon is gevallen. Hoe de schade ook is ontstaan, het mag duidelijk zijn dat dit de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel erg kan aantasten. Gelukkig kan je op dit soort moment altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum, al jarenlang de Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties.

Een snelle Huawei Honor 8X scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum staat bekend om haar snelle telefoonreparaties. Een reparatie neemt bij ons namelijk bijna nooit meer dan 20 minuten in beslag. Tijdens de reparatie kan plaatsnemen in één van onze wachtruimtes of de telefoon na 20 minuten weer ophalen. De Huawei Honor 8X beschikt over een scherm van 6,5 inch met een resolutie van 1080×2340. Het is natuurlijk erg zonde wanneer dit scherm wordt beschadigd en niet meer naar behoren werkt. Is dit bij jou het geval? Kom dan eens langs bij GSM Reparatie Centrum in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht of maak online een afspraak. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen.

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je vragen over de werkwijze van GSM Reparatie Centrum dan is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar onze klantenservice: [email protected] Zij staan altijd klaar om je te helpen. Kies voor kwaliteit en laat jouw Huawei Honor 8X scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!