• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 8X scherm reparatie

Een Huawei 8X scherm reparatie kan er voor zorgen dat je weer ten volle kan genieten van jouw Huawei telefoon. Helaas komt het in de praktijk vaak voor dat eigenaar van de smartphone geconfronteerd worden met schade aan het scherm. Schade aan het scherm kan ontstaan doordat je ergens tegenaan bent gelopen óf doordat de telefoon is gevallen. Hoe de schade ook is ontstaan, het mag duidelijk zijn dat dit de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel erg kan aantasten. Gelukkig kan je op dit soort moment altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum, al jarenlang de Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties.

Een snelle Huawei Honor 8X scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum staat bekend om haar snelle telefoonreparaties. Een reparatie neemt bij ons namelijk bijna nooit meer dan 20 minuten in beslag. Tijdens de reparatie kan plaatsnemen in één van onze wachtruimtes of de telefoon na 20 minuten weer ophalen. De Huawei Honor 8X beschikt over een scherm van 6,5 inch met een resolutie van 1080×2340. Het is natuurlijk erg zonde wanneer dit scherm wordt beschadigd en niet meer naar behoren werkt. Is dit bij jou het geval? Kom dan eens langs bij GSM Reparatie Centrum in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht of maak online een afspraak. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen.

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je vragen over de werkwijze van GSM Reparatie Centrum dan is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar onze klantenservice: [email protected] Zij staan altijd klaar om je te helpen. Kies voor kwaliteit en laat jouw Huawei Honor 8X scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug