• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 8 scherm reparatie en batterij vervangen

Ben je op zoek naar een geschikte partner voor het laten uitvoeren van een Huawei Honor 8 scherm reparatie? Zoek in dat geval niet verder! GSM Reparatie Centrum zorgt ervoor dat we de schade aan het scherm van jouw Huawei Honor 8 op de meest interessante manier herstellen. Dit betekent dat jij zelf de scherm reparatie in kunt plannen en daarnaast ook bij ons kunt wachten tot de reparatie is afgerond. De overlast die jij ondervindt van de scherm reparatie wordt op deze manier tot een absoluut minimum beperkt. Heb jij dus schade aan het scherm van jouw Huawei Honor 8? Dan ben je met een Huawei Honor 8 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

Kies je Honor 8 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een Huawei Honor 8 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Tegenwoordig maken mensen niet alleen dagelijks gebruik van hun smartphone, maar ook nog eens zeer intensief voor verschillende taken. De tijd dat we de mobiele telefoon gebruikten om te bellen en te sms-en ligt definitief achter ons. We gebruiken de smartphone ook bijvoorbeeld voor het versturen van foto’s en filmpjes, het browsen van internet én het bekijken van series en films. Op het ogenblik dat er sprake is van schade aan het scherm is dit voor iedere gebruiker een ware doorn in het oog. Gelukkig kan je in dit geval binnen 20 minuten een scherm reparatie laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum.

De Huawei Honor 8 batterij vervangen

De Huawei Honor 8 beschikt over een batterij met een vermogen van 3000mAh. Deze batterij is prima in staat om de dag door te komen, zelfs bij intensief gebruik. Helaas krijgen vrijwel alle batterijen op een gegeven moment te maken met vermogensverlies. Hierdoor kan het voorkomen dat de telefoon plotseling uitvalt of dat deze een stuk minder lang mee gaat. Is dit bij jou ook het geval? Dan raden wij je aan om naar GSM Reparatie Centrum te komen en de Huawei Honor 8 batterij te vervangen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer weten over de werkwijze van GSM Reparatie Centrum? Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. Dit kan je het beste doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +31 85 06 06 476. Laat jouw Huawei Honor 8 scherm reparatie en de Huawei Honor 8 batterij vervangen door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!