• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum begrijpt dat niet veel mensen staan te springen om een Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie te laten uitvoeren. Het is namelijk zo dat een scherm reparatie de reputatie heeft niet alleen veel geld te kosten, maar ook nog eens veel tijd in beslag neemt. Gelukkig is dit bij GSM Reparatie Centrum niet het geval. Wij zijn namelijk in staat om voordelige en snelle reparaties uit te voeren. Vaak duurt een scherm reparatie bij ons niet langer dan 20 minuten. Wacht tijdens de scherm reparatie in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na afloop van de reparatie weer op. Na de reparatie geniet je weer ten volle van jouw Huawei Honor 8 Pro.

Kies je Honor 8 Pro reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Scherm
€ 129
Kies je kleur:

Stop met het uitstellen van jouw Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie

De Huawei Honor 8 Pro is een smartphone die beschikt over een geweldig 5,7 inch scherm met een resolutie van 1440×2560. Daarnaast heeft de Honor 8 een camera van 12 megapixel. De aanschafprijs van deze telefoon is relatief voordelig en met de keuze voor deze telefoon krijg je dan ook meer dan waar voor je geld. Helaas kan een kras of barst in het scherm de gebruikerservaring van de telefoon op een negatieve manier beïnvloeden. Wanneer dit bij jou het geval is kan je in ieder geval rekenen op de diensten van GSM Reparatie Centrum. Wij staan klaar om jouw Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie voor je uit te voeren. Dit doen wij voor het bedrag van € 129,- inclusief montagekosten en BTW.

Vragen over GSM Reparatie Centrum?

Domme vragen bestaan niet en daarom raden wij onze klanten altijd aan om bij vragen gelijk contact op te nemen. Onze klantenservice staat klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. In ieder geval kan je er bij GSM Reparatie Centrum vanuit gaan dat er uitsluitend door specialisten gewerkt wordt aan de Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug