• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum begrijpt dat niet veel mensen staan te springen om een Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie te laten uitvoeren. Het is namelijk zo dat een scherm reparatie de reputatie heeft niet alleen veel geld te kosten, maar ook nog eens veel tijd in beslag neemt. Gelukkig is dit bij GSM Reparatie Centrum niet het geval. Wij zijn namelijk in staat om voordelige en snelle reparaties uit te voeren. Vaak duurt een scherm reparatie bij ons niet langer dan 20 minuten. Wacht tijdens de scherm reparatie in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na afloop van de reparatie weer op. Na de reparatie geniet je weer ten volle van jouw Huawei Honor 8 Pro.

Kies je Honor 8 Pro reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Scherm
€ 129
Kies je kleur:

Stop met het uitstellen van jouw Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie

De Huawei Honor 8 Pro is een smartphone die beschikt over een geweldig 5,7 inch scherm met een resolutie van 1440×2560. Daarnaast heeft de Honor 8 een camera van 12 megapixel. De aanschafprijs van deze telefoon is relatief voordelig en met de keuze voor deze telefoon krijg je dan ook meer dan waar voor je geld. Helaas kan een kras of barst in het scherm de gebruikerservaring van de telefoon op een negatieve manier beïnvloeden. Wanneer dit bij jou het geval is kan je in ieder geval rekenen op de diensten van GSM Reparatie Centrum. Wij staan klaar om jouw Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie voor je uit te voeren. Dit doen wij voor het bedrag van € 129,- inclusief montagekosten en BTW.

Vragen over GSM Reparatie Centrum?

Domme vragen bestaan niet en daarom raden wij onze klanten altijd aan om bij vragen gelijk contact op te nemen. Onze klantenservice staat klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. In ieder geval kan je er bij GSM Reparatie Centrum vanuit gaan dat er uitsluitend door specialisten gewerkt wordt aan de Huawei Honor 8 Pro scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!