• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

HTC U11 scherm reparatie

Op zoek naar een vakkundige en goedkope partner voor jouw HTC U11 scherm reparatie? Zoek dan niet verder! GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het repareren van telefoonschermen van verschillende soorten telefoons, waaronder de HTC U11. Ons personeel wordt geselecteerd op basis van expertise, zorgvuldigheid en snelheid. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren dat een scherm reparatie altijd zorgvuldig en snel verloopt. Wij repareren jouw HTC U11 scherm al binnen 20 minuten. Neem plaats in één onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op.

Kies je HTC U11 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Een HTC U11 scherm reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum gaan wij zorgvuldig te werk wanneer het om de scherm reparatie gaat van jouw HTC U11. Allereerst zullen onze experts de telefoon inspecteren op verdere schade naast de schade aan het scherm. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er via de scheuren in het scherm stof of water de telefoon is binnengedrongen en dit kan mogelijk de elektronica van de telefoon aantasten. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de scherm reparatie zonder problemen verlopen. Is er wel sprake van interne schade bij de HTC U11? Dan is er een grote kans dat er andere onderdelen vervangen moeten worden. Wees er daarom altijd snel bij wanneer je een barst of een scheurtje in je scherm hebt, zo voorkom je onverwachtse kosten.

Neem contact op met GSM Reparatie Centrum

De medewerkers van GSM Reparatie Centrum staan altijd klaar voor onze klanten. Heb je vragen of behoefte aan extra informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is dé specialist op het gebied van HTC U11 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug