• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

HTC U Ultra scherm reparatie

Met GSM Reparatie Centrum heb je de specialist gevonden voor het uitvoeren van jouw HTC U Ultra scherm reparatie. Ons vakkundig personeel is in staat om vrijwel voor iedere telefoon een scherm reparatie zonder problemen uit te voeren. De meest voorkomende reparaties van de HTC U Play zijn het vervangen van het glas, touchscreen en/of het LCD-scherm. Deze reparaties nemen bij GSM Reparatie Centrum niet meer dan 20 minuten in beslag en dus kan je binnen no-time weer genieten van een goed werkende telefoon. GSM Reparatie Centrum: vakkundig, goedkoop én snel.

Hoe gaat de HTC U Ultra scherm reparatie in zijn werk?

Wanneer je jouw HTC U Ultra met schade afgeeft bij GSM Reparatie Centrum zal er als eerst naar gekeken worden door één van onze experts. Deze experts kunnen binnen enkele minuten zien wat de precieze schade is aan de telefoon. Wanneer er enkel schade aanwezig is aan het scherm, zal het vervangen van het scherm geen grote problemen opleveren. Wanneer er echter sprake is van interne schade zal het wat lastiger worden om de telefoon te repareren en zullen ook andere onderdelen vervangen moeten worden.

Voor de HTC U Ultra scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum heb je de keuze uit verschillende soorten schermen van verschillende soorten kwaliteit. De beste en tevens duurste mogelijkheid is het kiezen voor een gloednieuw scherm. Deze schermen worden gedemonteerd in de fabriek van GSM Reparatie Centrum. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om te kiezen voor een hergebruikt scherm. Vóór hergebruik worden deze schermen volledig opgeknapt, waardoor deze schermen bijna niet te onderscheiden zijn van een gloednieuw scherm. Als laatste mogelijkheid kun je kiezen voor een ‘kopie-scherm’. Dit zijn schermen die niet afkomstig zijn uit dezelfde fabriek als die van de fabrikant, maar wel volledig naar behoren werken en met minimale verschillen in het uiterlijk. Dit is de goedkoopst mogelijke optie.

Neem contact op met GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum staat altijd klaar om onze klanten te helpen. Wil je extra informatie over de scherm reparatie van jouw HTC U Ultra? Dan is het vanzelfsprekend mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door te mailen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum jouw specialist voor HTC U Ultra scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug