• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

HTC U Play scherm reparatie

Toe aan een HTC U Play scherm reparatie doordat er barsten in het scherm zitten en/of het touchscreen niet goed meer werkt? Dan heb je bij GSM Reparatie Centrum de specialisten gevonden waar je naar op zoek bent. Ons vakkundig personeel heeft veel ervaring met het repareren van verschillende typen HTC telefoons, waaronder de HTC U Play. GSM Reparatie Centrum biedt onze klanten de laagste prijsgarantie, waardoor onze klanten niet voor onverwachtse kosten komen te staan. De prijzen die op onze website staan vermeld zijn inclusief BTW en inclusief kosten voor de montage. Heb jij een scheurtje in het scherm van je telefoon? Wees dan verstandig en blijf er niet te lang mee rondlopen. Wanneer je dit wel doet verhoog je namelijk de kans op bijvoorbeeld water- en/of stofschade in het scherm. Zodra er eenmaal stof of water in het scherm terecht komt kan dit de elektronica van de telefoon aanpassen, waardoor je telefoon mogelijk onbruikbaar wordt.

HTC U Play scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Zodra je jouw HTC U Play met schade bij ons binnenbrengt wordt er eerst naar gekeken door een expert. Deze expert zal de telefoon grondig inspecteren en kijken of er geen verdere schade aan de telefoon is aangericht. Mocht uit deze inspectie komen dat dit niet het geval is dan zal de HTC U Play scherm reparatie in de meeste gevallen zonder problemen verlopen en zal deze binnen 20 minuten gerepareerd worden. Tijdens de reparatie kun je plaatsnemen in één van onze wachtruimtes of je kunt de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Je kunt bij ons langskomen in de volgende vestigingen; Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen dan is het ook mogelijk om je kapotte telefoon naar ons op te sturen. Wij zorgen er dan voor dat je deze binnen 48 uur gerepareerd thuis ontvangt.

Voor je HTC U Play scherm reparatie heb je de keuze uit verschillende soorten schermen, namelijk; een gloednieuw scherm, een hergebruikt (refurbished) scherm of een ‘kopie-scherm’. Gloednieuwe schermen worden in de fabriek van GSM Reparatie Centrum gedemonteerd en kunnen worden gebruikt bij het repareren van jouw HTC U Play telefoon. Een refurbished scherm is een scherm dat vóór gebruik wordt opgeknapt en vrijwel niet te onderscheiden is van een nieuw scherm, uitgezonderd van de prijs. Een refurbished scherm is namelijk stukken goedkoper dan een gloednieuw scherm. De laatste en tevens voordeligste optie is het kiezen voor een ‘kopie-scherm’. Dit zijn schermen die niet in dezelfde fabriek als die van de fabrikant worden gemaakt, maar wel naar behoren werken.

Jouw HTC U Play reparatie laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum

Wil jij jouw scherm reparatie van de HTC U Play laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum? Dan kan je profiteren van de volgende voordelen

  • Garantietermijn tot 12 maanden
  • Reparatie binnen 20 minuten
  • Stuur jouw kapotte telefoon op en ontvang deze binnen 48 uur gerepareerd in huis
  • Kom langs in één van onze vestigingen óf maak online een afspraak

GSM Reparatie Centrum staat bekend om haar vakkundige personeel dat iedere scherm reparatie zonder problemen kan uitvoeren. Voor vragen of extra informatie kan je contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] Wij staan altijd klaar om je te helpen met jouw HTC U Play scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug