• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

HTC reparatie

Heeft jouw HTC reparatie nodig? Misschien is het scherm van je HTC kapot of werkt de batterij niet goed meer, of is de volumeknop kapot. Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een HTC reparatie; bij ons ben je aan het goede adres. Bij GSM Reparatie Centrum zorgen we voor een snelle en vakkundige HTC reparatie op verschillende locaties. Je kunt ons vinden in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Hier staat ons team van deskundigen en specialisten dagelijks voor je klaar om je te helpen met al je smartphone problemen. Ook niet onbelangrijk: bij ons betaal je de laagste prijs voor de reparatie.

Mogelijke HTC reparaties bij GSM Reparatie Centrum

Er kan veel mis zijn met je smartphone, maar gelukkig is er altijd een oplossing voor te vinden. Bij GSM Reparatie Centrum zijn we dan ook van mening dat je je smartphone zo snel mogelijk weer terug moet hebben. Het maakt hierbij niet uit wat het probleem is met je telefoon. Hier vind je een overzicht van de mogelijke HTC reparaties.

HTC reparatie: scherm vervangen

Een van de meest voorkomende problemen aan een HTC smartphone is een kapot of beschadigd scherm. Dit kan door bijvoorbeeld een val heel snel gebeuren. Dit kan ervoor zorgen dat het scherm niet meer goed werkt of dat je door krassen of een barst minder goed zicht hebt. Bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor een snelle oplossing.

HTC reparatie: batterij vervangen

Er zijn ook regelmatig problemen met de batterij van een smartphone. Er kunnen problemen zijn met het opladen of omdat de batterij simpelweg te oud wordt. Je kunt hem dan laten vervangen door ons team, zodat je weer langere tijd met je telefoon vooruit kunt.

Een van de andere HTC reparaties laten uitvoeren

Ook voor andere reparaties aan je HTC kun je terecht bij GSM Reparatie Centrum. Denk hierbij aan een volumeknop die het niet meer doet, een oplaadpunt die niet meer werkt of een speaker die geen goed geluid meer geeft. Voor al deze problemen vind je bij GSM Reparatie Centrum de oplossing.

Waarom kiezen voor een HTC reparatie?

Stel, je telefoon is ernstig beschadigd en je hebt niet het idee dat het nog goed kan komen. Je denkt er al over na om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Toch is het aan te raden om bij ons langs te komen voor een reparatie. In de meeste gevallen kunnen wij je smartphone goedkoop repareren en bespaar je dus veel geld. Als alleen de batterij of een scherm kapot is werkt de rest van je smartphone nog uitstekend. In dit geval is er alleen een vervanging nodig.

Waarom een HTC reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Je krijgt bij GSM Reparatie Centrum te maken met een groot aantal voordelen. Zo weet je van te voren precies wat je kwijt bent voor een reparatie aan je HTC, zonder onverwachte kosten die er na de reparatie nog bij komen. BTW en montage zitten al bij de prijs inbegrepen. Verder kun je dagelijks bij ons langskomen voor een snelle HTC reparatie. Geen enkele reparatie duurt bij ons langer dan 20 minuten, dus je kunt met een gemaakte telefoon weer naar huis. Je kunt hem ook naar ons opsturen voor reparatie wanneer je geen tijd hebt om langs te komen.

Je krijgt daarnaast ook 12 maanden garantie op je HTC reparatie. In deze periode kun je bij ons langskomen voor een kosteloos herstel, wanneer er iets mis is met de reparatie. Ons team staat dan voor je klaar om dit zo snel mogelijk weer voor je op te lossen. Met jarenlange ervaring en snelle en vriendelijke service ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug