• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

GSM reparatie Eindhoven

Het laten repareren van jouw telefoon wanneer deze niet goed meer werkt is een goede investering. Iedereen gebruikt tegenwoordig een telefoon voor van alles, waardoor je eigenlijk niet meer zonder kan. Contact onderhouden met vrienden en familie maar ook voor werk is een telefoon nodig. Daarom is het wel zo prettig als de telefoon weer snel naar behoren werkt en daar kunnen wij voor zorgen. Wij zijn al vele jaren experts op het gebied van GSM reparaties en hebben veel klanten met een glimlach naar huis zien gaan. Wij bieden veel mogelijkheden voor een GSM reparatie Eindhoven die je allemaal kunt vinden in onze webwinkel. Wij hebben misschien geen fysieke locatie in het mooie Eindhoven maar dat betekend niet dat we je niet alsnog even makkelijk kunnen helpen.

Kies je merk

Welke GSM reparatie Eindhoven laat je uitvoeren?

Afhankelijk van het merk en model telefoon wat je hebt bieden wij verschillende reparaties aan. Dit werkt bij verschillende merken allemaal net iets anders door het verschil in onderdelen. Je kunt heel makkelijk zien of wij iets voor je kunnen betekenen. In ons menu zie je alle verschillende merken staan waar wij mee kunnen werken. Hierbinnen kan je dus ook het model selecteren wat jij hebt. Er verschijnt dan een lijst met alle mogelijke reparaties. Bij een kapot scherm is overduidelijk wat het probleem is maar dit is niet altijd zo makkelijk zichtbaar. Als je niet precies weet wat er moet gebeuren kunnen wij je natuurlijk ook verder helpen. Kom dan langs in de winkel of neem even contact met ons op.

Gebruik maken van de nieuwe website

Wij zien onze klanten graag gelukkig en daarom doen wij alles wat we kunnen om het laten repareren van jouw telefoon zo makkelijk mogelijk te maken. Met onze nieuwe website moet het regelen van een afspraak met ons weer een stuk makkelijker worden. Daarnaast is alles overzichtelijker ingedeeld waardoor je alles snel hebt gevonden. Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen om langs te komen met de telefoon maar ook om hem op te sturen. Dit is vaak een voordeel omdat wij van GSM Reparatie Centrum niet overal een winkel hebben zitten.

GSM Reparatie Centrum regelt het!

Doordat wij al vele jaren merktelefoons repareren kunnen wij wel zeggen dat we inmiddels ervaring genoeg hebben om elke uitdaging aan te gaan. In onze webshop zie je direct wat wij allemaal aanbieden en zo weet je gelijk of wij je kunnen helpen. Als je bij ons in een van de winkels langs komt dan repareren we jouw telefoon binnen 20 minuten. Wanneer je ervoor kiest om hem op te sturen is dat slechts 48 uur. Wij zien al jarenlang klanten met een lach op hun gezicht vertrekken en dat is iets wat wij graag zo willen houden. Alles wat wij doen is in overleg zodat je nooit voor een onverwacht voor een onaangename verassing komt te staan. Een GSM reparatie Eindhoven is zo gepiept als je hem laat uitvoeren door GSM Reparatie Centrum. Ook jij kan weer snel een telefoon in handen hebben die werkt als nieuw en ook weer 12 maanden garantie heeft op de nieuwe onderdelen.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!