• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Garantie voorwaarden

Wij geven 12 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Werkt de touch-functie op uw nieuwe scherm niet goed? Daar geven wij garantie op! Op breuken in het glas of LCD daarentegen niet. Op batterijen, oplaadpunten, audiojacks geldt een garantietermijn van 3 maanden. Wij geven geen garantie op onderdelen welke niet door ons vervangen zijn.

Tevens geven wij óók 12 maanden garantie op onderdelen welke worden vervangen na een waterschade behandeling. Echter geven wij geen garantie op de waterschade behandeling of onderdelen welke niet vervangen zijn.

Omdat wij ernaar streven iedereen zo goed mogelijk te helpen en de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden willen wij van jullie als klanten het volgende vragen;
Is er een defect aan het aangeschafte / vervangende onderdeel, meldt dit dan binnen 14 dagen na het ophalen van je telefoon. Indien je niet in de mogelijkheid bent naar de winkel te komen, zet de bevindingen dan op de mail of bel ons hier even over op.
Op deze manier kunnen wij onze leveranciers aanspreken en de klachten laten weten, als alle reparatie winkels dat doen kan er hopelijk een nieuwe versie van het product ontwikkeld worden om ervoor te zorgen dat deze problemen ook bij andere klanten niet meer voorkomen!

Wij kunnen het geleverde scherm of onderdelen alleen terug nemen als wij deze demonteren en in orginele staat is zonder gebruikerssporen. Wij demonteren wij het scherm ten alle tijden zelf. Is het scherm al gedemonteerd? Dan kunnen wij het scherm niet terug nemen en/of geld retour geven.

Heeft u een klacht of wil u weten of u garantie heeft op een onderdeel?
Mail dan naar uw vestiging!

Kunnen wij je helpen?

+31 85 06 06 476
Op werkdagen van 10:00 tot 18:00

[email protected]
Op werkdagen binnen 2 uur reactie

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!