• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Franchise

Word jij de nieuwe franchiser van GSM Reparatie Centrum?

Sinds 2011 is GSM Reparatie Centrum een succesvolle formule met winkels verspreid door het land. Momenteel heeft GSM Reparatie Centrum 4 winkels op veelal A-locaties. Het doel van GSM Reparatie Centrum is om mensen in het hele land onze service, goedkope en snelle reparaties aan te kunnen bieden. Dit is onder andere haalbaar door middel van samenwerkingen met zelfstandig ondernemers.

Wanneer een telefoon of tablet defect gaat willen consumenten zo snel mogelijk weer online zijn om bereikbaar te zijn via de e-mail, social media maar ook om weer te kunnen bellen en WhatsApp-en. GSM Reparatie Centrum repareert de defecte toestellen in slechts 20 minuten waardoor de consument weer snel bereikbaar is.

Op dit moment zijn er 4 winkels actief in Nederland. Namelijk Utrecht, Nijmegen, Gouda en Oosterhout. GSM Reparatie Centrum laat de franchisers vrij in de keuze hoe zij hun winkel willen indelen en inrichten. Uiteraard kan GSM Reparatie Centrum daar wel hulp en advies bij geven. Alle ondersteuning die nodig is, zal geboden worden om zo goed mogelijk van start te gaan. De onderdelen, welke gebruikt worden voor de reparaties, worden gezamenlijk tegen een scherp tarief ingekocht om zo de laagst mogelijke prijs te kunnen hanteren voor de consumenten.

GSM Reparatie Centrum werkt met eigen opgeleide monteurs. Heb je geen ervaring met het repareren van mobiele telefoons of tablets? Geen probleem, iedereen kan het leren! De training tot monteur duurt doorgaans tussen de 4 á 8 weken maar dit is afhankelijk van de snelheid waarmee de training wordt opgepakt. GSM Reparatie Centrum biedt uiteraard ook de mogelijkheid om, na de afgeronde training, nascholing te krijgen. Doordat de fabrikanten vaak nieuwe toestellen op de markt brengen is het ook nodig om daarvoor de training te krijgen welke nodig is alvorens het toestel gerepareerd mag worden door de monteur. Wanneer de training is afgerond blijft de ondersteuning op afstand natuurlijk ook van groot belang. Bij GSM Reparatie Centrum zijn we een groot team en helpen we elkaar waar nodig. Dat verbind iedere winkel van GSM Reparatie Centrum.

Het is altijd goedkoper om een toestel te laten repareren dan een nieuw toestel te kopen. En consumenten denken ook nog eens aan het milieu! GSM Reparatie Centrum is daarom voor velen een uitkomst. Consumenten lopen daardoor met een glimlach op hun gezicht de deur uit en dan ben jij hun held. Wordt jij de nieuwe held van GSM Reparatie Centrum? Of wil je meer informatie over het franchisen bij GSM Reparatie Centrum? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Kunnen wij je helpen?

+31 85 06 06 476
Op werkdagen van 10:00 tot 18:00

[email protected]
Op werkdagen binnen 2 uur reactie

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!