• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Apple Watch 3 reparatie

Een Apple Watch is het ultieme device voor een gezonde levensstijl. Sinds 2014 ontwerpt Apple deze stijlvolle horloges. De bandjes zijn los te koop en daarom kan een Apple Watch aangepast worden in een stijl naar keuze.

Kies je Watch 3 GPS 42mm reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Meer informatie over de Apple Watch 3

De derde generatie van de Apple Watch kwam eind 2017. Dit model wijkt niet veel af van zijn voorganger. Het enige verschil is dat de derde generatie ook een ingebouwde hoogtemeter heeft en ook de mogelijkheid heeft om met 4G te werken.

Apple Watch 3 scherm reparatie

De reparatietijd van een Apple Watch 3 scherm reparatie is ongeveer 20 minuten. Hierdoor ben je snel geholpen en werkt je Apple Watch weer naar behoren. Desalniettemin is het belangrijk om te weten dat de Apple Watch normaliter onder water gebruikt kan worden. Hierdoor douchen gebruikers van de Watch ook met het device aan. Na een reparatie aan je Apple Watch is je Watch niet meer waterdicht. Hierdoor wordt het afgeraden om na de reparatie nog te douchen of andere activiteiten te doen die met water te maken hebben. Door het water kan de Apple Watch namelijk onbruikbaar.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug